- Yukarıdaki işlemleri

Domuz Gribi Belirtileri ve Domuz Gribi Tedavisi, Domuz Gribi Aşısı, Domuz Gribi Korunma Yolları ve domuz gribi hakkında makaleler bulunur.

Domuz gribinden ölenlerin sayısı

Sağlık Bakanlığı domuz gribinden ölenlerin sayısının 200 e yaklaştıgını açıkladı.Domuz gribi virüsü son 3 günde 34 can aldı. Dünya Sağlık Örgütü dünyada domuz gribinden bugüne kadar ölenlerin sayısı 6 bin 750'ye ulaştığını açıkladı. Öte yandan Meksika'da virüsten ölenlerin sayısının 540'a yükseldiği bildirildi.
Ülkemizde hala Pandemik grip hastalıgından dolayı hastane de yatan kişi sayısının 287 olduğunu açıkladı.Domuz gribinden en çok ölümlerin bu ay sonu başlıyacagı ve gelecek ay çok daha zor günler bizleri bekliyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

domuz gribi ana vatanı Meksika sağolsun.
En çok ölüm şu anda orda var sanırım.

Adsız dedi ki...

ölüm oranı gittikçe artıyor.

Adsız dedi ki...

domuz gribi kurbanlarının sayısı 296 Oldu en son.

Yorum Gönder

Sitedeki domuz gribi hakkında bilgiler; haber sitelerinden, yasal sağlık sitelerinden, televizyon haberlerinden toplanarak, düzenlenmiş ve yorumlanmış bilgilerdir.Kesinlikle domuz gribi hakkında kesin ibareler bulunmamaktadır.Lütfen herhangi bir şikayetiniz var ise doktorunuza başvurunuz. Şahıslara gelebilecek herhangi şikayetten sitemiz sorumlu tutulamaz.Burası yalnızca bir blogtur.