- Yukarıdaki işlemleri

Domuz Gribi Belirtileri ve Domuz Gribi Tedavisi, Domuz Gribi Aşısı, Domuz Gribi Korunma Yolları ve domuz gribi hakkında makaleler bulunur.

Domuz Gribi Açısından Anti Bakteriyel Jel Kullanımı

Domuz Gribi Açısından Anti Bakteriyel Jel Kullanımı
Domuz gribinden korunmanın bir diğer yolu anti bakteriyel jellerdir.Belli bir miktar alkol içeren bu jeller ellerdeki bakteri ve mikroorganizmaları etkisiz hale getirmektedir.Özellikle okullarımızın koridorlarına bu jel tanklarından koyarak öğrencilerimizi gripten koruyabiliriz.Bu jelleri alırken de bilindik markaları tercih etmeye çalışalım.
Çünkü domuz gribi ile birçok yeni sektör ortaya çıktı.Para kazanmak isteyen kalpazanlar merdiven altı tabiri yerlerde bu jellerin üretimini yapıp piyasaya sürmektedirler.Bu tür jeller bizleri korumayı bırakın zarar verecek birer silah konumuna dönüşmüştür.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sitedeki domuz gribi hakkında bilgiler; haber sitelerinden, yasal sağlık sitelerinden, televizyon haberlerinden toplanarak, düzenlenmiş ve yorumlanmış bilgilerdir.Kesinlikle domuz gribi hakkında kesin ibareler bulunmamaktadır.Lütfen herhangi bir şikayetiniz var ise doktorunuza başvurunuz. Şahıslara gelebilecek herhangi şikayetten sitemiz sorumlu tutulamaz.Burası yalnızca bir blogtur.